widefon.com

У столиці сьогодні очікується дощ, удень +20°. Вітер південний і південно-західний, до 5 м/с, атмосферний тиск 744 мм рт. ст. На вечір також обіцяють зливу.

У Львові 10 червня невелика хмарність, можливий дощ, температура повітря вдень +20°. Вітер змінний, до 4.2 м/с. Атмосферний тиск 734 мм рт. ст.

Читайте такожСьогодні на українських автошляхах тепло і без опадів, у п'ятницю на багатьох напрямках - дощі

Відео дня

У Луцьку сьогодні очікується хмарна погода з проясненнями. Температура повітря вдень +20°. Атмосферний тиск 743 мм рт. ст. Вітер змінний, до 2.2 м/с.

Погода на сегодня в Украине / УНИАН

За прогнозом синоптиків, у Вінниці в п'ятницю похмуро, хмарно, обіцяють зливу. Температура вдень +23°. Атмосферний тиск 737 мм рт. ст. Вітер південно-західний, до 4,4 м/с.

Одеситам на сьогодні обіцяють практично безхмарну погоду, температура вдень +20°, вітер південний, 6 м/с. Атмосферний тиск 757 мм рт. ст.

У Харкові у п'ятницю очікується хмарна погода з проясненнями, температура вдень +22°. Опадів не очікується. Атмосферний тиск 751 мм рт. ст., вітер південний, до 3,9 м/с.

У Дніпрі також хмарно з проясненнями. Температура повітря вдень +22°. Дощу не очікується. Атмосферний тиск 749 мм рт. ст. Вітер переважно південно-західний, до 4.5 м/с.

У Сімферополі сьогодні також мінлива хмарність. Температура вдень +20°. Вітер змінний, до 2.5 м/с. Атмосферний тиск 740 мм рт. ст.

Жителям Маріуполя на сьогодні обіцяють ясну погоду, температура вдень +21°, вітер східний, до 3,4 м/с. Атмосферний тиск 761 мм рт. ст.

У Краматорську в п'ятницю невелика хмарність, вдень +22°, вітер південний і південно-західний, до 2.8 м/с. Атмосферний тиск 754 мм рт. ст.

Читайте такожСьогодні на українських автошляхах тепло і без опадів, у п'ятницю на багатьох напрямках - дощі

У Сєвєродонецьку також хмарно з проясненнями. Температура вдень +22°. Атмосферний тиск 755 мм рт. ст. Вітер переважно південно-західний, до 2.9 м/с.

Докладний прогноз погоди у вашому місті дізнавайтеся через сервіс УНІАН Погода.