tov-tob.livejournal.com

Згідно з прогнозом УНІАН Погода, у понеділок, 13 червня, у більшості українських областей очікується помірна хмарність, місцями пройдуть дощі. У Запоріжжі пройде злива. У західних областях буде прохолодно +14°...+20°, на решті території країни +21°...+29°.

У вівторок в Україні в ряді областей пройдуть дощі. На заході вночі +12°...+14°, вдень до +20°, опади, на півдні вночі +7°...+10°, удень +17°...+20°. У східних областях буде хмарно, але очікується справжня спека - вдень до +29°. У північних, центральних і південних областях тепло, вдень до +25° і місцями дощі, жителям Чернігова обіцяють грозу.

Читайте такожУ Києві сьогодні хмарно, але без опадів, температура до +20°

Відео дня

У середу, 15 червня, по всій Україні пройдуть дощі, у багатьох містах зливи з грозами, температура вночі +12°...+16°, вдень до +28°.

У четвер у західних, північних і центральних областях очікується хмарна погода, вночі +14°...+17°, денна температура +25°...+27°. На півдні і сході пройдуть дощі з грозами, вночі +15°...+17°, вдень до +27°.

У п'ятницю небо над більшість території проясниться, обіцяють синоптики, але в Рівному та Луганську очікуються дощі та грози. Прогнозована температура повітря по країні вдень +28°...+33°. Найспекотніше буде в західних областях.

Читайте такожПогода в Україні: сьогодні в більшості областей по-літньому тепло, але місцями пройдуть дощі (карта)

У суботу на заході пройдуть дощі, температура вночі +16°...+20°, вдень до +31°. У південних і східних областях буде ясно і до +33°, на півночі очікується малохмарна погода, вдень до +31°. Вночі також тепло, до +20°. У неділю українців у південних і східних областях буде також очікувати безхмарна спекотна погода, для жителів Донбасу синоптики прогнозують цілих +35°, в західних, центральних і північних областях до +31° з мінливою хмарністю.

Докладний прогноз погоди у вашому місті дізнавайтеся через сервіс УНІАН Погода.