blog.drive24.co.uk

Згідно з прогнозом УНІАН Погода, за маршрутом Київ - Одеса сьогодні очікуються дощі з грозами, без опадів буде лише в Одесі, температура +23°... +25°. Завтра на цьому маршруті також пройдуть дощі, температура до +25°.

Читайте такожЦього тижня в Україні очікуються грози і спека до +35°

На трасі Київ - Ужгород синоптики прогнозують опади, в столиці очікується гроза, температура в дорозі +19° ... +21°. У середу на цьому маршруті водіїв будуть очікувати дощі з грозами, температура до +24°.

Відео дня

За маршрутом Київ - Маріуполь температура підніметься до +28°, у Київській та Черкаській областях можлива гроза. Завтра по даному маршруту пройдуть дощі, температура до +28°.

У напрямку Харкова сьогодні синоптики прогнозують дощову погоду, температура в дорозі до +26°. Завтра подорожуючих по цьому маршруту також будуть очікувати опади, температура +23°... +25°.

За маршрутом Київ - Чернівці сьогодні також пройдуть дощі, температура +19° ... +23°. За даним напрямком в середу будуть спостерігатися подібні погодні умови, температура до + 24°.

Читайте такожСтолицю накрила потужна гроза з градом, місто стоїть у 8-бальних заторах (фото, відео)

Нагадаємо, на завтра в Україні оголошено штормове попередження.

"15 червня в Україні грози, в окремих районах сильні дощі, град та шквали 15-20 м/сек. По Києву - грози. По Київській області грози, місцями сильні дощі, вдень подекуди град та шквали 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Детальніше про погоду на популярних маршрутах України дізнавайтеся через сервіс УНІАН Погода.