Stefan Didam/wikipedia.org

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на Македонське інформаційне агентство (MIA).

Городяни отримали поранення різного ступеня тяжкості, в основному це переломи рук і ніг.

Понад 40 пацієнтів були доставлені в столичну клініку Святого Наума Охридського, інші потерпілі - у лікарню "8-го вересня".

Відео дня

Читайте такожКількість жертв землетрусу в Італії зросла до 296

Згідно наявної інформації, магнітуда поштовху склала 5,3. Зараз про якісь великих руйнування не повідомляється. Відзначаються лише незначні пошкодження в квартирах і будинках.

За даними MIA, Національним центром управління кризовими ситуаціями для місцевих громадян відкрита гаряча лінія, в ході якої городяни можуть звернутися з заявою про збитки від стихійного лиха.

Остання інформація місцевих ЗМІ свідчить про те, що в 21:00 за місцевим часом стався ще один поштовх приблизною магнітудою 2,1.

На околицях Скоп'є в неділю раніше сталося три підземних поштовхи магнітудою 3,9, 2,8 і 5,1. Їх епіцентр знаходився в 7 км на схід від македонської столиці. Вогнище залягало на глибині 2 км.

Раніше УНІАН повідомляв, що в суботу, 3 вересня, в американському штаті Оклахома стався землетрус магнітудою 5,6 балів. Землетрус зафіксовано в 14 кілометрах на північний захід від міста Пауни. Підземні поштовхи відчули жителі 6 інших штатів - Канзасу, Арканзасу, Міссурі, Техасу, Небраска та Айова.