УНИАН

Як повідомив УНІАН прес-секретар віце-мера Одеси Андрія Котляра Микола Покровський, у зв'язку з погіршенням погодних умов Котляр прийняв рішення направити для надання допомоги громадянам частину особового складу комунальної установи «Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради».

Читайте такожПотоп в Одесі: влада просить керівників фірм скоротити робочий день (фоторепортаж)

За словами Покровського, співробітники установи на квадроциклах будуть допомагати одеситам на найбільш проблемних ділянках міста.

Відео дня

«Прямо зараз комплектуються два квадроцикли, перевіряється амуніція, гідрокостюми... Разом з підлеглими надавати допомогу буде керівник цього комунального закладу Юрій Вознюк», - підкреслив Покровський.

Він також зазначив, що квадроцикли вийдуть на вулиці міста в найближчі 30-40 хвилин.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі сьогодні через сильний дощ зупинено рух більшості маршрутів міського електротранспорту. Утворилися затори у всіх районах міста, на деяких ділянках протяжність заторів в кілька кілометрів.

За добу випало більше двох місячних норм опадів, останній раз така кількість опадів фіксувалося 129 років тому – в 1887 році. Частина вулиць затоплені, в деяких місцях машини виявилися затопленими майже по дах. Штормовий вітер повалив десятки дерев.