УНИАН

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, за маршрутом Київ - Одеса без опадів, температура до +15°. Завтра на цьому маршруті невелика хмарність, температура +16°...+19°. У неділю місцями пройдуть дощі, до +19°.

Читайте такожНа вихідних в Україні місцями пройдуть дощі, на заході температура до +20° (карта)

На трасі Київ - Ужгород сьогодні практично без опадів, температура в дорозі +12°... +18°. Завтра на цьому маршруті пройдуть дощі, температура до +19°. У неділю по цьому маршруту місцями очікуються опади, температура в дорозі +12°... +18°.

На трасі Київ - Харків сьогодні опадів не очікується. Температура в дорозі +13°... +14°. Завтра подорожуючих за цим маршрутом буде очікувати невелика хмарність, температура +13°... +17°. У неділю без опадів, до +19°.

На Маріупольському напрямку сьогодні без опадів, температура +13°...+19°. Завтра по цьому маршруту очікується невелика хмарність. У неділю без опадів, до +19°.

На дорозі Київ - Чернівці сьогодні малохмарно. Температура в дорозі +13°... +17°. У суботу на цьому маршруті без опадів. У неділю в Житомирській області пройде дощ, температура до 20 градусів тепла.

Детальніше про погоду на популярних маршрутах України дізнавайтеся через сервіс Погода УНІАН.