УНІАН

Як повідомила УНІАН прес-секретар патрульної поліції Одеси Алла Марченко, за середу дерева і великі гілки, які впали через сильний вітер, пошкодили майже півсотні машин.

«Загалом сьогодні в поліцію надійшло у зв'язку з негодою 314 звернень, у Київському районі - 65, Малиновському - 72 звернення, Приморському - 87, Суворовському – 90 звернень. «Оформлено ДТП без постраждалих - 27, ДТП з постраждалими – 7», - зазначила Марченко.

Читайте такожШторм в Одесі: очевидці розповіли про потужний удар стихії (відео)

Відео дня

Як повідомила прес-секретар міськради Одеси Наталія Мальцева, станом на 19.00 у місті у зв‘язку із сильним вітром, впало 190 дерев і великих гілок.

У даний час продовжується сильний дощ і поривчастий вітер. У результаті негоди загинули 79-річна жінка (на неї впала тополя) і 45-річний водій автомобіля, на який впало дерево. Чотири людини дістали тілесні ушкодження: троє перебувають у стаціонарі, одна - на амбулаторному лікуванні.

На завтра по Одесі і області збережеться штормове попередження.

«У зв'язку зі складними погодними умовами, одеська мерія настійно просить одеситів максимально обмежити переміщення і поїздки по місту, особливо осіб похилого віку, дітей і вагітних жінок», - наголосила Мальцева.

Читайте такожВ Одесі біля Морвокзалу під час шторму затонула приватна яхта

Керівникам підприємств необхідно враховувати складні погодні умови при організації робочого процесу. Школярі, батьки яких приймуть рішення залишити дитину вдома, зможуть відпрацювати пропущені заняття в індивідуальному порядку. Враховуючи складні погодні умови, працюють аварійні бригади, всі міські комунальні служби переведено на цілодобовий режим роботи.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Одесі та області внаслідок сильного вітру впало два будівельних крани, десятки дерев, загинули дві людини.