У Києві сильний снігопад паралізував рух / УНІАН

Із ночі понеділка на вулицях і дорогах Києва безперервно працюють 267 одиниць снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання. Про це повідомили в КК "Київавтодор".

Читайте такожРух поїздів у складних погодних умовах здійснюється згідно з графіком - "Укрзалізниця"

"Станом на 06:00 було 4 рази проведено повний комплекс робіт із оброблення та очищення доріг від снігу, а станом на 08:30 такі роботи виконувалися вп’яте, адже опади не припиняються", - повідомили у прес-службі.

Відео дня

Комунальники визнають, що буквально за 2 години почищені дороги знову накриває сніг.

Сьогодні вночі, щоб впоратися з такою інтенсивністю снігу та забезпечити на ранок проїзний стан доріг, очищення проводилося колонами снігоприбиральної техніки в складі 5-9 машин. Зранку великі колони розбили на менші в складі до 3 одиниць спецтехніки, щоб не заважати руху машин.

"Бригади з ручного прибирання і трактори зі спеціальним обладнанням працюють на тротуарах і зупинках громадського транспорту, які обслуговують автодорівці. Щоб організувати безпечний рух автотранспорту дорогами столиці протягом доби підприємства «Київавтодору» використали 1753 т солі та 1462 т піщано-соляної суміші. Дорожники продовжують роботи в посиленому режимі, до прибирання вулично-дорожньої мережі задіяна вся наявна техніка та людські ресурси", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, через сильний снігопад у понеділок 6 лютого з 06:00 ранку у столиці обмежено рух великогабаритного транспорту, громадський перейшов на спецрежим роботи, а місто паралізували 10-бальні затори.