Наступного тижня Україну заливатимуть дощі / фото УНІАН

До кінця березня погода в Україні буде нестабільною. З 22 березня очікується потепління, а наступного тижня - похолодання.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко у своєму блозі.

Читайте такожНародний синоптик розповів, коли в Україні вдарить спека

Відео дня

Так, 22-24 березня в Україні очікується потепління. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +10...+15 градусів. Найхолоднішою залишиться північно-східна частина України, там очікується +5...+9 градусів.

22 березня в більшості регіонів пройдуть дощі, лише на півдні буде сухо та сонячно. 23 березня та 24 березня суттєві опади в Україні малоймовірні - господарюватиме антициклон.

У понеділок,25 березня, тепла погода ще втримається. Але прийдуть дощі, які накриють майже всю Україну, окрім східних областей та півдня.

Надалі опади посиляться та прийде похолодання. Вночі очікується від +4 до -4 градусів, вдень стовпчики термометрів не перевищать +5...+9 градусів.

У нічні години, коли температура повітря наближатиметься до нуля градусів і нижче, можливий мокрий сніг.

Погода в Києві 22 березня буде теплою, пройде дощ, температура повітря досягне +8....+10 градусів. 23-24 березня суттєві опади малоймовірні, потепліє ще на кілька градусів - до +10...+13.

У понеділок, 25 березня, у столиці ще буде тепло, вдень буде сухо, опади ймовірні надвечір. З 26 березня у Києві очікується похолодання. Зниження температури повітря супроводжуватиметься періодичними дощами. Стовпчики термометрів коливатимуться у денні години близько +7 градусів, а вночі навіть опускатимуться до 0...-2 градусів.

Нагадаємо, 21 березня в Україні практично без опадів, на півдні вдень температура до +14°.