Ілюстрація / REUTERS

Погіршення погоди найближчими днями в столиці не очікується.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації.

Зазначається, що «документ про погіршення погодних умов у Києві в період з 18 до 21 грудня, поширений низкою ЗМІ, призначений для проведення навчань структурних підрозділів КП «Київтеплоенерго» і не є офіційними прогнозами Українського гідрометцентру.

Відео дня

Читайте такожСиноптики попереджають про сніголавинну небезпеку в Карпатах

Факсограма є внутрішнім документом КП «Київтеплоенерго». На підприємстві системно проходять навчання з метою посилення ефективності роботи в умовах снігопадів, зниження температури і т. д.».

У прес-службі запевнили, що зараз КП «Київтеплоенерго» проводить внутрішню роботу для встановлення обставин, за яких цей документ потрапив в публічний доступ і викликав дезінформацію.

Прес-служба КМДА просить журналістів у новинах використовувати офіційний прогноз Українського гідрометцентру (https://meteo.gov.ua/ua/).

Згідно з даними синоптиків, сьогодні в Києві без істотних опадів, вдень 6-8 градусів морозу.

19 грудня в столиці також не очікується істотних опадів, температура вночі становитиме 9-11 градусів морозу, вдень 6-8 градусів морозу. Вітер 5-10 м/с.

20 грудня - без істотних опадів, температура вночі становитиме 9-11 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу. Вітер 5-10 м/с.

Нагадаємо, на День Святого Миколая, 19 грудня, в Україні очікується морозна погода, у більшості областей опади малоймовірні.