Погодні умови ускладнюватимуть роботу автотранспорту / фото УНІАН

Синоптики попереджають про погіршення погоди на півночі, сході та півдні України 25 грудня.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі. Очікується зниження температури та снігопади.

"25 грудня у зв'язку з виходом південного циклону у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях складні погодні умови: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини, у Приазов'ї та східних областях сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь. У всіх вказаних областях пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї місцями 25 м/с. Такі погодні умови ускладнюватимуть роботу автотранспорту, комунального господарства, органів енергетики", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПотепління буде недовгим: синоптик розповів, коли в Україні знову вдарять морози

Синоптик Наталка Діденко у Facebook додала, що 24 грудня в Україні очікується нестабільна погода.

"Завтра випадатиме сніг, мокрий сніг, на Півдні буде переважно дощ. У східних областях понеділок обмежиться лише хмарами - без істотних опадів. Переважатиме південний вітер, на Заході України - північно-західний, рвучкий, подекуди із штормовими поривами. Температура повітря найближчої ночі на Заході та Сході близько нуля, на решті території підморозить до -1-6 градусів", - написала вона.

Завтра вдень в Україні очікується близько нуля, на Півночі, Волині, Рівненщині. Харківщині та Луганщині -1-3 градуси.

"У Києві 24 грудня випадатиме сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вночі у столиці підмерзне до -3 градусів, завтра вдень передбачається 0, -1 градус. 25-26 грудня в Києві морози зміцніють до -2-8 градусів", - додала Діденко.

Раніше повідомлялося, що у Карпатах оголосили сніголавинну небезпеку 3 рівня.