До кінця тижня в Україні сохраницца сніжна погода \ УНІАН

Завтра в Україні продовжить падати сніг і триматиметься мінусова температура.

Читайте такожСиноптики попереджають про значну сніголавинну небезпеку у Карпатах (відео)

Про це повідомляє Гідрометцентр. "26 грудня в Україні випаде сніг, на півночі температура вночі від 7° до 10° морозу. Вдень від 3° до 5° морозу. Температура в країні, крім заходу, вдень від 1° до 3° морозу. Вітер західний, 7-12 м/сек. У центрі столиці вночі та вдень пройде сніг, вночі температура буде від 5° до 7° морозу. В день від 1° до 3° морозу", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

27 грудня в Україні триматиметься мінусова температура, крім кількох регіонів. "27 грудня на заході України температура коливатиметься від 0° до 2° тепла. Вночі та вдень пройде мокрий сніг. На півдні України температура буде від 0° до 2° тепла. Вночі пройде сніг, вдень без істотних опадів. У столиці також стовпчик термометра підніметься до 1° тепла", - повідомляє Гідрометцентр.

28 грудня на півночі України вночі та вдень пройде сніг, температура вночі від 6° до 8° морозу. Вдень від 3° до 6° морозу. На сході вночі та вдень пройде сніг. Температура вночі від 9 ° до 11° морозу. Вдень від 4° до 6° морозу. Однак, на півдні України мороз буде тільки вночі від 0 ° до 2° морозу. Вдень від 0 ° до 2° тепла. Вночі мокрий сніг з дощем, вдень дощ з мокрим снігом. На заході, вдень також, від 1° до 3° тепла. У центрі столиці вночі та вдень пройде сніг. Вночі температура буде від 4° до 6° морозу. В день від 1° до 3° морозу.

"29 грудня на півночі вночі від 9° до 11° морозу. Вдень від 4° до 6° морозу. Вночі та вдень пройде сніг. На сході вночі без істотних опадів, вдень пройде сніг. Температура вночі від 9 ° до 11° морозу. Вдень від 4° до 6° морозу. У центрі столиці вночі та вдень пройде сніг. Вночі температура від 6° до 8° морозу, вдень від 3° до 5° морозу. Однак, на заході та півдні вдень випаде мокрий сніг з дощем і протягом дня буде від 1° до 3° тепла", - додають у відомстві.