У Запорізькій через погіршення погоди обмежили рух транспорту / УНІАН

У межах Запорізької області у зв'язку з прогнозованим погіршенням погодних умов введено обмеження руху великовантажного та маршрутного транспорту на шести автомобільних дорогах.

Як повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій, обмеження руху введено з 11:00 з метою недопущення автомобільних пробок і забезпечення розчистки доріг. Мова йде про автодороги М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта; М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на місто Таганрог); Н-30 Василівка-Бердянськ; Р-37 Енергодар-Василівка; Т-08-19 Більмак-/М-14/; Т-08-21/Н-30/-Приморськ.

Читайте такожПогода в Україні на вихідні: очікуються снігопади та морози (карта)

Відео дня

Забезпечено чергування важкої інженерної техніки ДСНС в Запорізькій області на автодорозі Запоріжжя-Бердянськ неподалік від міста Пологи (бульдозер Т-170) та на автодорозі Р-37 Енергодар-Василівка поблизу міста Василівка (КрАЗ, ПТС).

У ДСНС інформують, що наразі спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Черкаській, Чернігівській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій та Львівській областях. На дорогах місцями ожеледиця. «Транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено», - йдеться в повідомленні. Інформація про аварійні відключення електро - та теплопостачання у ДСНС не надходила.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 січня, у ДСНС попередили про погіршення погодних умов на території шести областей - Херсонської, Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської. Вдень 4 січня буде значний сніг, місцями з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями у Приазов'ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу, ожеледь, приріст снігового покриву 15-20 см. Вночі 5 січня відбудеться послаблення опадів, а вдень 5 січня припинення.