Незважаючи на примхи погоди, люті морози не передбачаються / УНІАН

Американські метеорологи впевнені, що останній місяць зими буде примхливий і несприятливий. Він мало чим відрізнятиметься від січня. Нас чекають як морози, так і відлига зі сльотою і підвищеною вологістю.

Про це повідомляє Метеопрог.

У першій половині місяця настане потепління, не виключені опади мокрого снігу, на півдні країни можливі дощі. З другої половини лютого нас чекає більше сонячних днів, які все ж таки будуть змінюватися хмарною і сніжною погодою. В кінці місяця ми відчуємо перший подих весни. Варто відзначити, що астрономічна зима триває до весняного рівнодення, 20 березня.

Відео дня

Читайте такожПогода на тиждень: в Україні вдарять морози і пройде мокрій сніг (карта)

Незважаючи на примхи погоди, люті морози не передбачаються. В кінці місяця стовпчики термометрів піднімуться вище 0 градусів Цельсія. Але ночі будуть холодними з мінусовими температурами.

Клімат в нашій країні характеризується частою зміною атмосферних процесів, тому в лютому спостерігається значне коливання температури повітря. У другій декаді місяця починається поступове зростання температури. Середнє значення місячної норми для України -7...-1ºС.

Як повідомляв УНІАН, синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на День соборності.