Комунальники вже приступили до роботи / Oleg Katkov, Facebook

У Києві з самого ранку йде сильний снігопад. Раніше синоптики повідомляли, що приріст снігового покриву складе 10-15 см, а пориви вітру 15-20 м/с.

Як повідомляє "112 Україна", на вулицях Києва вже почали роботу комунальні служби:

"Вранці ми проїхалися по основним дорогам столиці, комунальники працюють: бачили і снігоприбиральну техніку, і бригади ручного прибирання. Проте поки не всі дороги розчищені належним чином, бачили багато снігу на дорогах. Комунальники обіцяють, що в найближчі години ситуація значно покращиться", - зазначив журналіст.

Читайте такожВ Україну прийдуть 30-градусні морози - народний прогноз

У той же час у КМДА повідомляють, що на вулиці міста сьогодні повинні вийти 390 одиниць спецтехніки і півсотні бригад ручного прибирання.

Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись по місту. Поради для водіїв і пішоходів можна прочитати за посиланням.

Станом на 8:40 на деяких вулицях столиці вже утворилися затори, найбільш ускладнений рух транспорту на проспекті Перемоги, в районі Бессарабської площі, Набережному шосе, про що свідчать дані Google Maps.

Так, на проспекті Перемоги найбільші затори спостерігаються в районі станцій метро "Житомирська", "Святошин", а також Національного цирку України.

Також рух ускладнено на вулиці Вадима Гетьмана, проспекті Леся Курбаса, проспекті Космонавта Комарова, в районі метро "Дорогожичі", вулиці Юрія Іллєнка, вулиці Семена Скляренка.

Затори утворилися і на Набережному шосе, проспекті Героїв Сталінграда, місцями - на Північному мосту, на під'їзді до мосту Метро з лівого берега, мосту Патона та Дарницького мосту.

скріншот

Як повідомляла Погода. УНІАН, 23 січня в Україні посиляться морози, в центральній і західній частині країни пройдуть зильные снігопади.