Громадський транспорт у столиці ходить без дотримання графіка / Facebook Юлія Пісоцька

У Києві через безперервний снігопад на дорогах утворилися величезні затори. На даний момент вони оцінюються в 9 балів. Громадський транспорт у столиці ходить без дотримання графіка.

Згідно з даними Google-карт, рух на дорогах від Чабанів, Крюківщини, Вишневого, Софіївської Борщагівки та Петропавлівської Борщагівки актически завмерло. На Кільцевій дорозі, де ускладнений проїзд в обидві сторони руху.

Пробки станом на 12.25 / скріншот

Крім цього, рух ускладнено аваріями. Так, ДТП без потерпілих сталася на проспекті Перемоги, а більш серйозна аварія – на Гостомельському шосе.

На проспекті Перемоги пробка починається на під'їзді до метро "Житомирська" і тягнеться до площі Перемоги, де переходить на бульвар Шевченка і Бессарабську площу.

Дороги не розчищені навіть на Хрещатику / Facebook Геннадій Кривошея

Читайте такожЧерез снігопад у Києві введено оперативне становище на маршрутах громадського транспорту

Дороги до аеропорту і вокзалів фактично стоять. Під'їзд до аеропорту "Київ" особливо сильно утруднений на Повітрофлотському проспекті і на прилеглих вулицях.

У центрі Києва снігоприбиральна техніка розчистила основні дороги. Міські власті попередили, що будуть евакуювати всі припарковані авто, які заважають розчищати.

За даними синоптика Наталки Діденко, сьогодні буде сніжно, але вже 24 січня перемістяться атмосферні фронти і снігопад у Києві вщухне, проте залишиться мороз.

Завтра мокрий сніг з дощем сніг буде зриватися на сході і півдні. Температура вдень -2...-6 на заході і півночі, вночі до -7...-12. На іншу територію прийде відлига.

Як повідомляла Погода. УНІАН, за сніговий колапс в Україні всі дорожні служби працюватимуть цілодобово.