Завтра в Україні буде морозно / УНІАН

У четвер, 14 лютого, в Україні очікується морозна погода, місцями через вплив атмостферного фронту пройде сніг.

Читайте такожВ Україні сьогодні похолодає, на заході пройде мокрий сніг (карта)

Такий прогноз погоди в Україні опублікувала синоптик Наталія Діденко у Facebook. 

Відео дня

"Найближчої ночі на сході, а також на Сумщині та Чернігівщині, температура повітря знизиться до -4...-8 градусів, у більшості областей вона становитиме 1-6 градусів морозу, на заході від 2 тепла до 2 морозу", - пише вона.

Завтра вдень очікується відлига, близько нуля градусів, у Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях 0-3 градуси морозу. На півдні очікується +1...+4 градуси.

За прогнозом синоптика, через вплив атмосферного фронту в західних, північних областях, а також на Вінниччині та Одещині очікуються опади. Залежно від температури повітря йтимуть дощі або мокрий сніг.

Погода у Києві 14 лютого буде хмарною, можливий невеликий мокрий сніг, на дорогах та тротуарах буде слизько. Вночі передбачається -3...-6 градусів, вдень близько нуля.

Також Діденко повідомляє, що 15 лютого, на Стрітення, в Україні переважатиме суха та відносно тепла погода, лише на сході очікуються невеликі морози.

Нагадаємо, внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, місцями мокрий сніг та пориви вітру) 13 лютого в Україні було знеструмлено 188 населених пунктів.