У Чернігові вітром зносить дахи будинків, агітаційним стендом травмовано пенсіонера / фото Максим Богомаз / Facebook

У Чернігові через сильний вітер зруйновано дах магазину будматеріалів та травмовано агітаційним стендом літнього чоловіка.

Читайте такожПовалені дерева, зірвані дахи, потрощені авто та перші людські жертви: наслідки шквального вітру в Україні (відео)

Як повідомляють очевидці подій у соцмережах, у мікрорайоні Масани майже повністю зруйновано дах магазину будматеріалів.

Відео дня

Крім того, відомо про повалені дерева у центрі міста, а також факт травмування літнього чоловіка агітаційним стендом на Красній площі, де проходив мітинг на підтримку одного з кандидатів у президенти України. Стенд буквально знесло вітром та вдарило пенсіонера.

Також місцеві ЗМІ повідомляють, що вітер зірвав залізну покрівлю з офісної будівлі по вул. Шевченка, 42.

Окрім того, рух автомобілів містом ускладнений, а тролейбусів – зупинився, оскільки обірвані контактні лінії.

У прес-службі управління ДСНС у Чернігівській області кореспонденту УНІАН уточнили, що наразі немає повної картини руйнувань в обласному центрі Чернігівщини.

фото Максим Богомаз / Facebook

«До ДСНС надходять дзвінки про знесені дахи у приватному секторі і повалені дерева. На кількох об'єктах, у тому числі на Масанах, працюють наші співробітники», - зазначили у прес-службі відомства.

фото Максим Богомаз / Facebook

За даними Укргідрометцентру, вдень 22 березня у північних, центральних та східних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с (оголошено I рівень небезпечності, жовтий).