УНИАН

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, за маршрутом Київ - Одеса без опадів, температура до +35°. Завтра на цьому маршруті очікуються дощі. Температура в суботу +24°...+29°. У неділю на одеському напрямку практично без опадів, +36°.

На трасі Київ - Ужгород сьогодні пройдуть дощі з грозами, температура в дорозі +21°... +33°. Завтра на цьому маршруті невелика хмарність, у Львівській області можливий дощ, температура до +29°. У неділю на цьому напрямку практично без опадів, температура у дорозі +25°...+30°.

Читайте такожНа вихідних в Україні до +36°, на півночі і сході пройдуть дощі з грозами (карта)

Відео дня

На трасі Київ - Харків сьогодні в Харківській області сьогодні пройдуть дощі. Температура в дорозі +30°...+33°. Завтра подорожуючих по цьому маршруту також будуть очікувати опади, температура +28°...+24°. У неділю гроза, до +32°.

На Маріупольському напрямку без опадів, температура +31°...+33°. Завтра по цьому маршруту очікуються опади. У неділю гроза, +34°.

На дорозі Київ - Чернівці сьогодні переважно без опадів. Температура в дорозі до +30°... +33°. У суботу на цьому маршруті невелика хмарність. У неділю малохмарно, температура до 32 градусів тепла.

Детальніше про погоду на популярних маршрутах України дізнавайтеся через сервіс Погода УНІАН.