REUTERS

Про це повідомляє прес-служба МНС. Як повідомляє відомство, річка Яуза вийшла з берегів на північному сході міста на Сільськогосподарській вулиці, в результаті чого кілька автомобілів виявилися частково затоплені.

Читайте такожУ Москві за добу випала рекордна кількість опадів

За інформацією прес-служби ДІБДД, поліція перекрила рух на ділянці 2-го Ростокінського мосту через Яузу через вихід річки з берегів.

Відео дня

За прогнозами порталу "Яндекс.Пробки", сильні зливи можуть призвести до серйозних ускладнень руху в Москві у вечірні години понеділка, до 19:00 пробки можуть досягти дев'яти балів.

На даний час у "Мосводосток" надійшло понад 250 заявок про підтоплення, повідомляють в компанії, передає Бі-бі-сі.

Користувачі соцмереж викладають фотографії і відео затоплених вулиць, на яких видно автомобілі, а також затоплені тунелі і пішохідні переходи.

REUTERS

При цьому в мерії Москви повідомляють, що аномальні зливи не вплинули на роботу систем життєзабезпечення міста.

В Москві, а також в інших регіонах Центрального федерального округу (крім Смоленської і Калузької областей) оголошено "помаранчевий" рівень небезпеки у зв'язку з дощами, йдеться в повідомленні Гідрометцентру Росії.

У відомстві зазначають, що дощі в Москві виявилися рекордними для середини серпня: попередній рекорд за кількістю опадів 25,2 мм відзначався в 1887 році.