УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це Труханів написав у Facebook.

«Через безперервну зливу, складні погодні умови звертаюся до керівників комерційних підприємств з проханням зробити скорочений робочий день для працівників. За прогнозами синоптиків, поточні погодні умови будуть зберігатися до кінця дня. Міські комунальні служби продовжують усувати наслідки стихійного явища в безперервному режимі», - написав Труханів.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі за добу випало більше двох місячних норм опадів

Як повідомили УНІАН у прес-службі мерії, штормовий вітер валить в Одесі дерева і обламує великі гілки.

«Наразі надійшла інформація про 29 повалених дерев і 28 гілок», - відзначили в прес-службі. Повідомлення про падаючі дерева надходять з усіх районів міста.

На даний момент на основних магістралях міста працює 35 одиниць спецтехніки і 150 співробітників КП «Міські дороги». КП «Міськзелентрест» (8 бригад) та КП «ЖКС» продовжують роботи з ліквідації наслідків штормового вітру. Всього в роботах залучено 92 людини.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі сьогодні через сильний дощ зупинено рух більшості маршрутів міського електротранспорту. Утворилися затори транспорту у всіх районах міста, на деяких ділянках протяжність заторів в кілька кілометрів.

За добу випало більше двох місячних норм опадів, востаннє така кількість опадів фіксувалася 129 років тому - в 1887 році. Частина вулиць затоплено, в деяких місцях машини виявилися затопленими майже по дах.