УНІАН

Як повідомила прес-служба публічної акціонерної компанії "Укрзалізниця", для забезпечення безперервного руху поїздів в ніч з 5 на 6 лютого близько 750 залізничників вивезли зі станцій більше 1,5 тис. куб. м снігу. Крім того, працівники вручну очистили близько 1 тис. стрілочних переводів.

Читайте такожПогода на тиждень: в Україні вдарять 20-градусні морози і пройдуть снігопади (карта)

За даними прес-служби, у ніч з 5 на 6 лютого опади у вигляді рясного снігопаду випали на території регіонального філіалу компанії "Південно-Західна залізниця", дрібний сніг також йшов на території філії "Одеська залізниця" та на окремих станціях філії "Львівська залізниця".

Відео дня

"Залізничники докладають усі зусилля, щоб потяги курсували за графіком, навіть у складних погодних умовах. Зокрема, тільки близько 600 працівників були задіяні на снігоочисних роботах на станціях та шляхах Південно-Західної залізниці, де минулої ночі випала найбільша кількість снігових опадів", - наголошується в повідомленні.

Крім того, протягом минулої ночі на станції Хутір - Михайлівський Південно-Західної залізниці та на станціях Придніпровської залізниці для розчищення шляхів та станцій від снігу були задіяні снігоприбиральні машини.

Нагадаємо, через складні погодні умови на Закарпатті та Хмельниччині обмежили рух автотранспорту.