УНІАН

За минулу добу висота сніжного покрову в Києві виросла на 12 см, повідомив керівник Українського идрометцентра Микола Кульбіда.

Читайте такожАеропорти "Київ" і "Бориспіль" працюють в штатному режимі, незважаючи на сильний снігопад

"Сніг буде тривати протягом сьогоднішнього дня, але його кількість складе всього 4-5 мм, або 5-6 см, якщо вважати висоту снігового покриву. Загалом за минулу добу в Києві випало 11 мм опадів у вигляді снігу. Висота снігового покриву зросла на 12 см. Це абсолютно звичайне явище для зимового періоду, тут ніякої небезпеки не повинно було бути", - цитує керівника Гідрометцентру "112 Україна".

Відео дня

У Гідрометцентрі прогнозують, що завтра і післязавтра в Києві також буде йти сніг, але помірний. Це буде супроводжуватися зниженням температури повітря.

"Температура повітря знизиться до 10-12 градусів морозу. Протягом наступних днів вона становитиме 14-16, в окремі дні навіть 17-19 градусів морозу. Найнижча температура повітря буде спостерігатися на сході і північному сході України, де морози будуть досягати 20-25 градусів. Найтепліше буде на заході і півдні України", - додав Кульбіда.

Нагадаємо, комунальники кажуть, що на боротьбу зі снігом у Києві вийшла вся наявна техніка.