У Дніпрі стався справжній транспортний колапс через негоду: частину міста паралізували затори, а деякий громадський транспорт перестав ходити. Але гірше всього ситуація за містом: там автомобілісти вже шосту годину стоять і не можуть виїхати через погану дорогу, як повідомляє Vgorode.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила дніпрянка Наталія Кобзар.

Відео дня

Читайте такожУ Дніпрі внаслідок негоди повалено понад 2,8 тисячі дерев

"Траса Дніпро-Кривий Ріг стоїть більше 6 годин. Сотні машин, а керівники Облавтодору на важливій нараді. Я навіть не знаю, що і сказати. В 9:00 Облавтодор пообіцяв, що все буде добре. Навіть дорогу ніхто не намагається розчистити. Скоро закінчиться бензин в машинах", - написала дівчина і поділилася фотографіями, що відбувається.

Як повідомили в прес-центрі Держслужби з надзвичайних ситуацій, на місці події вже працюють рятувальники. Однак, ситуація дуже складна через сильний вітер.

- У напрямку Кривого Рогу, за поворотом на Сурсько-Литовське (південний потік) пробка через замети. Працює автомобіль і особовий склад. Вітер дуже сильний, мете з полів. Поки не відновлять руху, не прямуйте в цьому напрямку, - зазначили у відомстві.