Наразі техніка продовжує працювати на дорогах області / фото oda.zt.gov.ua

Уночі на дорогах Житомирщини працювали 75 одиниць техніки.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації з посиланням на дані управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму.

Як зазначається у повідомленні, у зв’язку з погіршенням погодних умов вночі з 3 на 4 грудня на автошляхах Житомирської області працювало 75 одиниць техніки, також для прибирання снігу та посипання доріг області  задіяли більше сотні працівників.

Відео дня

Читайте такожУ маршрутках Житомира почали встановлення пристроїв для безконтактної оплати проїзду

"Так, на автодорозі М-06 « Київ-Чоп» працювало 19 одиниць спецтехніки, а у черговому режимі – 16. На автошляху М-07 «Київ-Ковель-Ягодин» дорогу прибирали  8 одиниць техніки і 12 - діяли  у черговому режимі", - сказано у повідомленні.

Окрім цього, 4 групи працівників проводили обстеження стану доріг державного значення.

Зараз техніка продовжує працювати на дорогах області.

5-6 грудня, за прогнозами Гідрометцентру, на території Житомирщини спостерігатиметься невеликий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-6º морозу, вдень від -1 до +3º.

Як повідомляв УНІАН, у зв’язку з погіршенням погодних умов на Житомирщині за дорученням голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича в оперативному режимі забезпечується проїзд автошляхами області.