Затори на трасі Київ-Одеса ліквідовані / УНІАН

Затори в Київській області на ділянці автодороги Київ-Одеса між м. Біла Церква і м. Жашків ліквідовані, із заторів вивільнені 894 автомобілі, у тому числі за добу - 305.

Читайте такожВ Україні сьогодні практично без опадів, на півночі до -3° (карта)

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України, рух транспорту в обох напрямках відновлено.

Відео дня

Для запобігання ускладнень на дорозі здійснюється скоординоване регулювання руху. На окремих підйомах і спусках спостерігається уповільнений рух.

Проводяться роботи з очищення та обробки протиожеледними засобами проблемних ділянок автодороги Київ-Одеса.

У місцях організованих стоянок поблизу АЗС і придорожніх закладів харчування залишається незначна кількість автомобілів, водії яких прийняли рішення продовжити рух вранці. Зазначені автомобілі транспортному потоку не заважають.

Всього до робіт залучено 55 одиниць техніки, а також 127 осіб, у тому числі від ДСНС 22 одиниці техніки та 94 осіб. ДСНС розгорнуто 4 пункти обігріву людей.

Координацію робіт на місці події здійснює Міжвідомчий штаб з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов.

Також повідомляється, що загалом в Україні за станом на 8.00 проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено.

Як повідомляв УНІАН, багатокілометрові затори на ділянці автодороги Київ-Одеса між містами Біла Церква та Жашків Черкаської області утворилися з 18 грудня через обмерзання дорожнього полотна.